Koulutusohjelma

Logopun.pieni&teksti

Kiinnostaako Sinua uranvaihto, oman yrityksen perustaminen vai haluatko päivittää osaamistasi?

Creative Cooking School on laaja ja monipuolinen koulutus sinulle, joka olet kiinnostunut ruoasta, ravintola-alan opinnoista tai työskentelet jo alan tehtävissä ja haluat laajentaa ja päivittää osaamistasi. Creative Cooking Shoolissa opiskelijat oppivat tuntemaan elintarvikkeet ja raaka-aineet hankinnasta varastointiin sekä valmistamaan herkullisia aterioita salaateista sushiin.

Vuoden kestävä koulutuksemme valmentaa ammatilliseen osaamiseen kahvila ja ravintola-alan työhön sekä yrittäjyyteen alalla. Koulutus on poikkitieteellisistä ja käytännönläheistä monimuoto-opiskelua. Koulutus kestää 1 vuoden. Teemapäivät on suunniteltu ajanhenkisiksi. Teemapäivien opettajat ovat erikoistuneet kunkin teeman erityisosaajiksi.
Lähiopetuspäivät (3 pvä/kk) sisältävät kattavan ruoanlaiton opetuksen maineikkaan keittiömestarin johdolla. Keittiömestari ja CCS:n koulutusjohtaja arvioivat vuoden lopussa pidettävän näyttökokeen.

Teemapäivien rakenne:

- keittiöosaaminen ja perusruoanvalmistaminen
- kahvilan toiminta ja tuotteet (erikoiskahvit, smoothiet, leivonnaiset
yms.)
- salaatit, keitot, kastikkeet
- kasvisruoat, myös gluteenittoman ruoan valmistus
- klassikkoruoat: hampurilaiset, sandwichit piiraat yms.
- pizzat & pastaruokien valmistus
- jälkiruokien valmistus
- viinien ja oluiden maailmaan perehdyttäminen
- sushien valmistus
- hygienia ja anniskelupassi (koulutus ja tutkintomaksut sis.hintaan)
- salityöskentely, tarjoilu ja kattaus
- asiakaspalvelu
- annosruoat / catering
- yrittäjakoulutus
- Kahvila ja ravintola-alan toiminnan vaatimukset, käyttötarkoitus yms.
- opinnäytetyöt

Kaikki opetus tapahtuu opetuskeittiöissä ja osa teemapäivistä oikeassa ravintolaympäristössä Helsingin keskustassa.

Creative Cooking Shoolin koulutukseen hakeminen

Kevään 2018 koulutuksen hakuaika on alkanut. Voit lähettää hakemuksen osoitteeseen info@purodeli.fi